Здравейте, след основен ремонт на двигателя ми, като си взех колата от сервиза и забелязах, че лампичката ми за Аирбега свети. Та някой може ли да ми каже ориентировачно, от какво може да е, за да се опитам да коригирам тази грешка? Възможно ли да е грешка на компютъра и да трябва да се изчисти с диагностика или да са забравили да закачат букса?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лампичката за Airbag?
Collapse
X
-
Охлабили са някоя маса и е записала грешка централата....накарай майсторите да проверят всички маси по купето(мисля че са 3) и след това да ти изчистят грешката на диагностика.sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеОхлабили са някоя маса и е записала грешка централата....накарай майсторите да проверят всички маси по купето(мисля че са 3) и след това да ти изчистят грешката на диагностика.
Comment
-
Дее маси са вързани на гредата отпред потдръпваш леко да видиш дали има хлабава третата беше някаде по блока на двигатела мисля.При хлабава клема на акомулатора или слаб ток в него също записва грешка...sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКолкото и до е калпав акумулаторът или има проблеми по захранването на централата, не би трябвало да записва грешка от това.
Comment
-
Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщениеАкумулатора не е, защото вчера го смених с нов и грешката си стои. Ще погледна да видя за всеки случаи, но изглежда все пак ще трябва да се закачи на компютър.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Каквато и да е била причината грешката ще стои докато не се изтрие със софтуер....важно е да се отстрани първопричкината за нея иначе пак ще запише грешка.sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеКаквато и да е била причината грешката ще стои докато не се изтрие със софтуер....важно е да се отстрани първопричкината за нея иначе пак ще запише грешка.
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеКаквато и да е била причината грешката ще стои докато не се изтрие със софтуер....важно е да се отстрани първопричкината за нея иначе пак ще запише грешка.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment